Binnen kijken bij Braincookies…
Afgelopen week gaf ik een online training over sociaal en emotionele ontwikkeling bij hoogbegaafden in groep 1,2,3 (PO). Wat geniet ik er toch van om deze kennis te mogen delen.

Braincookies_hoogbegaafd_plannen_smeden
En ik geniet nog een beetje extra met leerkrachten die gemotiveerd zijn om ook deze doelgroep (kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong en vermoedelijk hoogbegaafden) mee te nemen in hun ontwikkelingen.
Het allerleukste van zo’n training vind ik het moment dat leerkrachten waar-loop-jij-tegenaan-vragen mogen stellen. Vaak vol frustratie uiten zij zich over de momenten die deze intense kinderen kunnen veroorzaken. Om vervolgens vol enthousiasme bijna niet meer te kunnen wachten om de tips uit te voeren. Dankbaar!
Mede door deze waar-loop-jij-tegenaan-vragen ben ik tot allerlei ideeën gekomen die ik aan het uitwerken ben in nieuwe plannen. Iets met een online training voor leerkrachten en ouders die je overal en op elk tijdstip kan volgen. Binnenkort meer hierover… 
Ben je nieuwsgierig naar de plannen die ik aan het smeden ben, volg mij dan via facebook, instagram, linkedIn of youtube
Alle kanalen mag natuurlijk ook ;)
Meer brainsnacks;
- Video; sociaal emotionele ontwikkeling bij hoogbegaafden
- Vide0; Hoogbegaafd aanpassen en tekenen
- Hoogbegaafd en het VMBO
- Emotionele hyperprikkelbaarheid bij hoogbegaafdheid