Wat zit ik in een ontzettend gaaf proces! Het maken van een online training met een aansluitend werkboek. Weer een van mijn dromen die ik verwezenlijk, zo tof! Maar o wat heb ik het mezelf moeilijk gemaakt…

Braincookies_proces_werkboek_emoties_de_baas
Toen ik een aantal maanden druk bezig was geweest met het schrijven van de content, leek het alsof ik maar niet verder kwam. Wat een proces! Keer op keer las ik opnieuw de inhoud van mijn online training. Is het volledig? Of zal ik dit onderwerp ook nog verwerken in deze module? Toen wist ik dat ik een deadline voor mezelf moest gaan stellen om een kader te plaatsen rondom de content. Grote kans dat ik anders over een jaar nog aan het fine tunen zou zijn.

Zo gezegd zo gedaan, ik liet de specifieke datum nog even achterwege want tja… je weet nooit wat voor beren je op je weg tegen zal komen. Zodoende had ik mei 2021 voor ogen. SHIT… het is al 2 dagen juni!

De afgelopen maanden heb ik al mijn (vrije)tijd besteed aan dit gave proces. Maar o wat baal ik ervan dat het mij niet gelukt is in Mei! Niet zo zeer omdat ik de datum niet gehaald heb, maar meer omdat sommige van jullie echt aan het wachten zijn. Sorry sorry sorry! Als je mij een beetje kent, weet je ook dat het een absolute no go voor mij is om een half product af te leveren. Het moet functioneel, compleet, sterk en ook nog leuk zijn! Het kost daarom alleen wat meer tijd ;)
Maarrr… gelukkig duurt het nu echt niet lang meer, want de testfase gaat bijna van start. Het is natuurlijk van groot belang, dat wat in mijn hoofd gecreëerd is ook werkelijk op dezelfde manier beleefd wordt door ouders. Daarom helpen diverse ouders mij in deze testfase. 
Hulp gezocht
Ben jij ook zo nieuwsgierig en zou je mij willen helpen in deze fase? Ik zoek nog twee extra ouders die mij hierbij willen helpen. Je mag deze online training (+ werkboek) gratis volgen, fouten ontdekken, evalueren en hier ook nog je mening over geven! Heb je interesse? Ik verloot over ongeveer 2 weken een training via Facebook en een via Insta. Dus volg braincookies.nl en misschien wordt jij mijn waardevolle online-training-testouder!
Weet je nog niet precies waar je online-training-testouder voor kunt worden?! Check het hier! 

This is some custom text