De structuur en de inhoud van de online training is voltooid. Alle informatie en opdrachten zijn verdeeld in 9 modules! Maar wat kun je eigenlijk verwachten van de online training? In de online training wordt de nadruk gelegd op emoties.

Braincookies_hoogbegaafd_emotiess_de_baas
Emoties van kinderen die achter het been van de ouder kruipen en nauwelijks iets zeggen of de kinderen met explosieve uitspattingen. Maar omdat je hoogstwaarschijnlijk staat te springen om praktische handvatten en hoopt dat het toepassen in een ommezwaai gepiept is, wil ik je eerst even met beide voetjes op de grond terugzetten. Helaas heb ik deze magie niet.
Wel reik ik je kennis, informatie, tips en handvatten aan in de online lessen om de intense emoties van jouw kind beter de baas te kunnen zijn. Daarnaast loods ik je met het persoonlijke werkboek door je persoonlijke strubbelingen en veranderproces heen. Dit doe je niet alleen. Om deze emoties samen beter te begrijpen en de strategieën toe te kunnen passen wordt ook jouw gezin hier regelmatig bij betrokken met diverse uitdagingen en snelbinders. Samen is leuker en effectiever!
De online training en het werkboek sluiten per module op elkaar aan. Elke module bevat; kennis, informatie, tips, tools, online opdrachten en uitdagingen in het werkboek. In de online training wordt een duidelijke verwijzing gemaakt welke opdrachten van jouw werkboek aansluiten bij de module waarin je bezig bent.
Voor wie is deze online training?
Als jij het moeilijk vindt om met de emotionele uitspattingen van jouw kind om te gaan. En je regelmatig het gevoel hebt dat je niet meer weet hoe jij je hiertegen kan wapenen? Dan brengt deze online training jou veel duidelijkheid en praktische tips. 
Hieronder kun jij je vrijblijvend aanmelden voor de early bird tickets.
Ik meld me aan

This is some custom text