Braincookies

Meer informatie?
Neem contact met me op via:

Jelske

Als jonge moeder raakte ik eerst gefrustreerd en vervolgens gefascineerd door de intense emoties van mijn kind. Mede door deze fascinatie maakte ik een carrièreswitch om met name (hoog)begaafden en hun omgeving te ondersteunen en/of te adviseren. Ik ben mij gaan specialiseren in de emotionele ontwikkeling en hoe emoties werken in het brein. Juist omdat de beleving en de emoties vaak ongrijpbaar lijken te zijn. Maar is dat ook zo?

Emoties spelen een grotere rol in ons leven dan wij vaak denken. We hebben vaak geleerd dat emoties op de achtergrond horen. En dat is jammer, want juist emoties vertellen ons wat we nodig hebben. Omdat intense kinderen een sterke emotionele uitdrukking hebben wil ik ouders, kinderen, leerkrachten en professionals inzicht geven in hoe anders hun beleving werkt. Waardoor emoties worden gezien als ‘vertaler van behoeften’ in plaats van ‘onaangepast gedrag’. Daarnaast kun je vele vaardigheden trainen waardoor jij de emoties beter de baas bent.

Ik geniet ervan als de verwondering bij de deelnemers toeslaat tijdens een training aan ouders, scholen of professionals als zij een kijkje krijgen in de beleving van het kind. En nog meer als ze te horen krijgen dat de aangereikte handvatten op vrijwel elk kind een positieve invloed hebben.

Vanwege de vele vraag naar coaching, en ik helaas niet meer uren in de week heb om iedereen te ondersteunen, heb ik een online training ontwikkeld. Op deze manier hoop ik ouders voldoende handvatten te geven om samen met hun kind deze emoties aan te pakken.

Online Training Samen Emoties van je kind de baas

  • 9 modules met video, teksten, opdrachten en als podcast
  • kosten van een persoonlijke coach voor 9 sessies ligt fors hoger
  • mèt persoonlijk werkboek vol praktische tips & tricks
  • overal te volgen op mobiel, tablet en computer
  • leren wanneer jij wilt en in je eigen tempo

“Raak jij soms ook helemaal verdwaald in de intensiteit van je hoogbegaafde kind?”

Hoogbegaafden voelen zich vaak ‘anders’, omdat ze sneller en complexer denken. Daarnaast nemen ze de buitenwereld door hun zintuigen vaak intenser in zich op dan een gemiddeld persoon. Waardoor de emoties vaak hoog oplopen bij deze kinderen, maar ook bij hun ouders en omgeving.

Meer weten? Bekijk onze programma’s

Wij hebben diverse programma’s ontwikkeld voor ouders met hoogbegaafde kinderen of kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong.