In de afgelopen jaren kom ik steeds weer ouders tegen die vertellen dat hun kind niet lekker in hun vel zit. En dat de emoties van hun kind (en daardoor ook van henzelf) alle kanten inschieten

Braincookies_Online-training-emoties-ouders-kind
Veel ouders zijn op zoek naar handvatten hoe om te gaan met de emotionele buien van hun hoogbegaafde of hooggevoelige kind. En helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om een persoonlijk traject te volgen, daarom besloot ik een online training te maken. 
En niet zomaar een online training, nee een training die jij als ouder volgt met veel kennis en inzichten en vooral praktische tip HOE om te gaat met deze emoties. Maar wat maakt dit nu zo bijzonder? Een deel doe je online. Hierin staan video’s, informatie en opdrachten. Dit is tegenwoordig niet zo bijzonder meer… Maar jouw persoonlijke groei en veranderproces komt tot ontwikkeling door het werkboek. Deze krijg je thuisgestuurd. Hierin staan opdrachten voor jouzelf, maar ook opdrachten die je met jouw kind kan doen. Zodat jullie inzichten krijgen, verbinden, elkaar beter gaan begrijpen en hierdoor veel sneller alle emoties de baas zijn. Hoe leuk!
De training is nog volop in ontwikkeling en zal in mei van start gaan. Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal in de training komt, wat de prijzen zijn en hoe je een early-bird-ticket met korting kan bemachtigen? Check het hier
Voor wie is deze online training?
Voor ouders die wel eens (of heel regelmatig) gegoogeld hebben op hoogsensitief, hoogbegaafd, pittige emoties, sensitieve kinderen, wisselende emoties, sociale en emotionele ontwikkeling of explosieve uitspattingen. Omdat het soms heel pittig is om een intens kind op te voeden. 
Kinderen kunnen een feest zijn, zeker als ze heerlijk opgaan in hun ‘en-toen-was-jij-het-kindje-en-ik-de-superheld-die-jou-kwam-redden’ fantasieën, moppen tappen en hun nieuwste uitvindingen tonen. Maar als jij zo’n pittig exemplaar thuis hebt… dan hoeft er maar iets kleins (voor hun beleving is dit ‘kleine’ vaak van levensbelang) anders te gaan dan in hun gedachten en kan hun gemoedstoestand ineens omslaan van heel gelukkig naar intense boosheid. Juist omdat ze vaak makkelijk in extreme gemoedstoestanden schieten, worden ze vaak verkeerd begrepen omdat de emoties de overhand hebben. Herken jij dit? Dan brengt deze online training jou veel duidelijkheid en praktische tips. 

This is some custom text