Misschien heb je al kennisgemaakt met een van mijn animaties van Flow. Een meisje met een grote bos gele krullen. Deze animaties ben ik gaan maken omdat er juist vaak onbegrip ontstaat op emotioneel en sociaal gebied bij intense snelle denkers oftewel hoogbegaafden.

Want wanneer je emotionele processen en triggers leert zien en begrijpen, dan kan dit een kind en de omgeving veel positiefs brengen. 

Maar wat ik vooral belangrijk vind is dat deze animaties met dit onderwerp voor iedereen toegankelijk zijn. Zodat het taboe rondom hoogbegaafdheid vervaagt en wellicht ooit helemaal verdwijnt. Iets met een ideaal wereldbeeld… 

Waardevol
Mijn eerste animatie is inmiddels meer dan 23.000x bekeken. Elke week krijg ik wel van iemand te horen dat deze animatie (h)erkenning geeft binnen een gezin, geholpen heeft bij een zoektocht of dat een leerkracht het gedrag van een kind uit eigen klas herkent. Mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje als ik dit lees.

Maar ook grote onderwijsinstellingen die het onderwerp hoogbegaafdheid behandelen of onderwijzen maken regelmatig gebruik van mijn animaties!

Dankbaar
Daar ben ik enorm dankbaar voor!
Juist omdat we op deze manier MET ELKAAR deze kinderen de juiste ondersteuning thuis, op school en met open communicatie erkenning kunnen bieden, zodat ook zij vol (zelf)vertrouwen hun eigen ontwikkelingswegen kunnen bewandelen.

Mocht je een van deze mensen zijn die mijn animaties waardeert of regelmatig gebruikt, dan kun je via deze weg Ko-Fi jouw waardering geven aan de animaties van Flow door een kopje koffie aan te bieden, zodat ik weer nieuwe animaties kan maken!

Want tjee… een animatie maken is tijdrovend! Zeker als je dit gehele proces zelf doet en dit vervolgens met veel liefde gratis op het web dropt!


Bied jij een kopje koffie aan, zodat het taboe rondom hoogbegaafdheid verder vervaagt?

Vliegen de emoties van jouw kind ook regelmatig alle kanten op?
Wil je begrijpen waardoor emoties getriggerd worden? En welke invloed zintuigen, communicatie en overtuigingen op emoties hebben?

Ontdek het in deze online training.

Door Jelske