Wat ben ik supertrots dat afgelopen week de pilot van start is gegaan met mijn testteam. Maar voordat het zover was heb ik behoorlijk wat beren omver moeten walsen. Wat een proces!

Content schrijven, video’s en animaties maken, inspreken van modules, veel uitzoekwerk, programma’s leren kennen, codes ontcijferen en heel veel afwegingen maken waarom ik iets wel of niet zou doen. Daarnaast kwamen er nog behoorlijk wat grote beren rondom corona en familieaangelegenheden voorbij, maar nu 9 maanden later draait de pilot!
Hoe ontzettend gaaf! En eng… haha. Want ik heb veel in mijn overdrive-bubbel gezeten en sinds deze week van de pilot heb ik mijn bubbel uitgebreid met een testteam van 8 ouders die mijn gehele training onder de loep nemen inclusief het werkboek. Zij mogen hun ongezouten mening en beleving met mij delen! 
Maar man, wat vliegen mijn emoties alle kanten uit. Want wordt het ontvangen zoals mijn intentie bedoeld is? Hoe wordt de inhoud beoordeeld? Zijn de opdrachten duidelijk? Staan er (spellings)fouten in? Wetende dat dit laatste mijn school issue was en ik nog steeds elke dag mijn best doe dit te verbeteren. 
Maar ook hele fijne emoties die getriggerd werden, omdat ik meer dan 100 reacties ontving op mijn oproep wie mijn online training wilde testen. Enorm overweldigend hoe enthousiast, lief en behulpzaam mensen zijn. Op dit moment bestaat mijn testteam uit ouders met kinderen in de leeftijdscategorieën 1 - 12 jaar en ik kijk er enorm naar uit wat voor waardevolle reacties hieruit rollen. En wat voor ontdekkingen ik ga doen.
Ik omarm alle emoties die hieruit voortkomen en ik ga even extra stil staan bij alle beren, leerprocessen en mijlpalen die ik tot nu toe heb bereikt en dan... op naar de lancering!
Maar voor diegene die niet kunnen wachten, de pre-order is al te bestellen!  Pre-order informatie vind je hier.

This is some custom text